Zvýšení bezpečnosti na silnici I/9 v místní působnosti územního odboru Praha venkov VÝCHOD - Kučák, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce se zabývá zvýšením bezpečnosti na silnici I/9 v místní působnosti územního odboru Praha venkov VÝCHOD. Analyzuje dopravní nehodovost nejen jednotlivých úseků, ale také v souvislosti s návazností na sousedící úseky jako celku. U zjištěných problémových míst či úseků byla u těchto analyzována příčina, četnost a zavinění, a následně navrženo opatření na jejich eliminaci.
Increasing safety on the I/9 road in the local competence of the Prague Countryside Department EAST
Keywords: dopravní nehody; nehodovost; silnice I/9; bezpečnost; analýza; accident; accident frequency; road I/9; safety; analysis