Výběr dodavatele skladovacího systému ve společnosti SAINT-GOBAIN ADFORS CZ, s.r.o. - Bárta, Jan (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zaměřuje na výběr dodavatele skladovacího systému ve společnosti SAINT-GOBAIN ADFORS CZ, s.r.o., jednoho z největších zpracovatelů a dodavatelů skelného vlákna na světě. Na základě teorie problematiky výběru dodavatele je v práci provedena analýza současného stavu skladování, jež slouží jako podklad pro návrh opatření vedoucího k výběru dodavatele skladovacího systému, což zajistí stabilizaci skladování ve společnosti tak, aby mohlo dojít k jejímu dalšímu rozvoji.
The selection of a supplier for a warehousing system in the company SAINT-GOBAIN ADFORS CZ, s.r.o.
Keywords: skladování; outsourcing; dodavatelský řetězec; stavební materiál; warehousing; outsourcing; supply chain; contruction material