Docházkový systém pro Regionální muzeum v Kolíně - Vozáb, Václav (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce v teoretické části pojednává o porovnání různých produktů, zabývajících se problematikou evidence docházky, plánování a vykazování činnosti včetně uvedení legislativních požadavků na zaměstnavatele. V praktické části popisuje webovou aplikaci docházkového systému, pro Regionální muzeum v Kolíně, která je vytvořena k evidenci docházky a jejímu plánování a následnému vykazování odpracovaných hodin jednotlivých zaměstnanců muzea. Aplikace byla vytvořena s využitím těchto technologií: PHP, HTML, CSS a databázového serveru MySQL.
Attendance system for Regional museum in Kolin
Keywords: PHP; MySQL; Webová aplikace; docházka; docházkový systém; PHP; MySQL; Web application; attendance; attendance system