Oral interviews in the Czech schools in the light of communicative approach : comparative study within communicative teaching/learning - Klimešová, Petra (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zaměřila na ústní zkoušení z hlediska komunikativního přístupu k výuce angličtiny. Hlavním cílem je porovnání teoretického základu s výsledky výzkumu, který byl proveden na českých školách.
Ústní zkoušení na českých školách z hlediska komunikativního přístupu
Keywords: pedagogika; didaktika; Komunikace; výuka; Anglický jazyk; zkoušení