Návrh opatření na snížení nákladů ve společnosti N logistics transport s.r.o. - Lukavcová, Helena (Univerzita Pardubice, 2016)
Diplomová práce se zaměřuje na snížení celkových nákladů ve společnosti N logistics transport s.r.o. pomocí adekvátně zvolených návrhů opatření. Tyto návrhy vycházejí z provedené analýzy nákladových položek, které jsou typické právě pro silniční nákladní dopravu. Součástí práce je i zhodnocení navrhovaných opatření.
Draft measures on reduction of costs by the company N logistics transport s.r.o.
Keywords: silniční nákladní doprava; náklady; pohonné hmoty; opatření; road haulage; costs; fuel; measures