Rizika společnosti Texlen, s.r.o. - Čech, Jan (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce je věnována problematice finančního zdraví podniku. V teoretické části je zaměřena na obecný popis finanční analýzy, dále jednotlivými metodami finanční analýzy a výpočty ukazatelů u jednotlivých metod. V části praktické se pak zabývá analýzou a hodnocením jednotlivých metod v podniku Texlen, s.r.o., z čehož jsou na konci práce vyvozeny patřičné závěry a doporučení.
Risks in company Texlen, s.r.o.
Keywords: rizika; finanční analýzy; finanční zdraví; finanční stability; risks; financial analysis; financial health; financial stability