Konkurenční výhoda společnosti EMPLA AG spol s.r.o. - Holá, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce se zabývá problematikou konkurenční výhody. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy týkající se konkurenční výhody. Praktická část obsahuje strategickou analýzu konkrétní společnosti EMPLA AG spol. s.r.o. a marketingový výzkum jejích konkurentů. Na základě zjištěných skutečností je vymezena konkurenční výhoda společnosti, odhalena slabá místa a navržena řešení problémů, která povedou k získání dalších výhod. Na závěr jsou navržené změny zhodnoceny.
The competitive advantage of EMPLA AG company
Keywords: Konkurence; strategická analýza; konkurenční strategie; Konkurenceschopnost; Konkurenční výhoda; EMPLA AG spol. s.r.o; Competition; strategic analysis; competitive strategy; Competitiveness; Competitive advantage