Rozvoj regionu Jihlava v rámci Evropské unie - Pykal, Milan (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce popisuje rozvoj regionu Jihlava, hlavní a dílčí cíle tohoto rozvoje a způsoby financování těchto cílů s využitím předvstupních fondů Evropské unie.
The development of Jihlava region in terms of European union
Keywords: Evropská Unie; Regionální rozvoj; financování; kraj Vysočina; region Jihlava; Strukturální fondy; strukturální politika