Návrh internetového portálu pro informace v nákladní železniční přepravě - Němeček, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá analýzou současného stavu železničních portálů a návrhem hierarchické struktury internetového portálu pro informace v nákladní železniční přepravě firmy Jerid.
Project of internet portal for information in the railway freight transportation
Keywords: železniční přeprava; nákladní přeprava; Internet; Informace