Možnosti financování podnikatelského sektoru ČR ze zdrojů EU - Kroutilová, Iveta (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi financování České republiky ze zdrojů Evropské unie. Zaměřena je především na poskytování finančních prostředků podnikatelskému sektoru ČR. Práce charakterizuje nejprve základní pojmy jako jsou podnikání, podnik, podnikatel. Dále se pak věnuje poskytování finančních prostředků podnikům obecně, programům financování EU a finanční podpoře podnikatelského sektoru ČR ze zdrojů EU.
The funding of business sector in Czech Republic of European Union funds
Keywords: financial funds; Business support; programs; European Union; business sector; Zdroje financování; Podpora podnikání; OPPI; programy; Evropská Unie; podnikatelský sektor