Dopady vlivu práškovacích letadel na životní prostředí - Kozová, Adéla (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce se věnuje spojitosti mezi práškovacími letouny a životním prostředím v dnešní době. Je zaměřena na shrnutí poznatků o biodynamickém zemědělství, tj. v čem spočívá jeho podstata a aplikace a vliv na životní prostředí. V práci je popsána činnost letecké firmy, která provádí letecké práce a je certifikována pro vykonávání tohoto druhu zemědělství.
Impact of dusting aircraft on the environment
Keywords: dusting aircraft; environment; agriculture; air work; práškovací letouny; životní prostředí; zemědělství; letecké práce