Nová azobarviva na bázi 6-amino-1-indanonu - Šustr, Martin (Univerzita Pardubice, 1999)
Diazotací 6-amino-1-indanonu a kopulací s různými pasivními komponentami byla připravena disperzní a kyselá barviva. U všech barviv byly změřeny spektrální a koloristické vlastnosti.
New azo dyes derived from 6-amino-1-indanone
Keywords: azobarviva; disperzní barviva; kyselá barviva; 6-amino-1-indanon