Pojištění odpovědnosti silničního dopravce podle Úmluvy CMR - Šašková, Petra (Univerzita Pardubice, 2005)
Odpovědnost silničního dopravce dle Úmluvy CMR a pojištění této odpovědnosti.
Liability insurance of the road forwarder according to the CMR convention
Keywords: silniční doprava; pojištění odpovědnosti; úmluvy