Problematika fluktuace zaměstnanců ve vybraném podniku - Svíčková, Aneta (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce se zabývá problematikou fluktuace zaměstnanců ve vybraném podniku. První část práce vymezuje pojmy fluktuace a udržování zaměstnanců. Druhá část obsahuje charakteristiku podniku, měření a analýzu příčin fluktuace. Na závěr práce navrhuje doporučení ke snížení fluktuace.
The issue of employee fluctuation in selected company
Keywords: fluktuace; stabilizace zaměstnanců; motivace; míra fluktuace; snížení fluktuace; fluctuation; employee stabilization; motivation; employee turnover rate; fluctuation reduction