Očekávání studentů nelékařských oborů při adaptaci do klinické praxe - Kudláčková, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2025)
Diplomová práce se zabývá očekáváním studentů nelékařských oborů ohledně adaptace a začleňování do klinické praxe. V rámci zpracování tématu jde o teoretické vymezení problematiky adaptačního procesu a mentoringu. Praktická část je postavena na kvantitativním výzkumu, realizovaném prostřednictvím anonymního dotazníku. Výsledky jsou statisticky zpracovány a interpretovány v kontextu stanovených průzkumných otázek
Expectations of non-medical students when adapting to clinical practic
Keywords: adaptační proces; mentoring; očekávání studentů; nelékařská zdravotnická povolání; adaptation process; mentoring; student expectations; non-medical health professions