Vlečky - místní převozy v OPŘ Ústí nad Labem - Neubauer, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci nastiňuje problém poskytování služeb ze strany Českých drah s.o. Zaměřuje se zejména na "místní převoz" pomocí vleček. Navrhuje optimalizaci nabízených služeb v souladu s marketingovým výzkumem a tržním chováním na trhu dopravních a přepravních služeb.
Tap lines -local transport in OPŘ Ústí nad Labem
Keywords: železniční doprava; vlečky; České dráhy; Optimalizace