Přenos tiskové barvy na matně natírané papíry - Holická, Hana (Univerzita Pardubice, 2006)
Hodnocení přenosu barvy na matně natírané papíry. Hodnocení vlastností barvové vrstvy na povrchu matně natíraného papíru. Úprava formulace tiskové barvy za účelem zlepšení odolnosti tisku na matně natíraných papírech vůči oděru.
Ink transfer on matt coated papers
Keywords: matné natírané papíry; tiskové barvy; přenos tiskové barvy; odolnost proti oděru