Návrh systému hodnocení dodavatelů ve firmě Pramet Tools, s.r.o. - Petrová, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce je zaměřena na zefektivnění nynějšího systému hodnocení dodavatelů ve firmě Pramet Tools, s.r.o. Práce je rozdělena do několika částí. První část se týká zpracování literárních zdrojů, které jsou zaměřeny na nákup a hlavně hodnocení dodavatele. Další část se zabývá analýzou stávajícího stavu hodnocení dodavatelů. Výsledkem práce je samotný návrh změny v nynější struktuře hodnocení dodavatele ve firmě Pramet Tools s.r.o. Dále je v práci naznačeno vyhodnocení očekávaných podnikových nákladů a přínosů ze změny systému hodnocení dodavatelů.
The proposal of vendor evaluation system in Pramet Tools, s.r.o.
Keywords: Purchase; suplliers; vendor rating; criteria rating; Communication; Nákup; Dodavatelé; hodnocení dodavatelů; kritéria hodnocení; Komunikace