Vliv koncentrace vlhčicího roztoku na kvalitu tisku - Kozáková, Miroslava (Univerzita Pardubice, 2003)
Sledování vlivu koncentrace vlhčicího roztoku na kvalitu tisku, emulgaci barev, reologické vlastnosti barev a adhezi k tiskové desce.
Effect of the concentration of the wetting solution on the print quality
Keywords: povrchové napětí; vlhčicí roztoky; emulgace; reologické vlastnosti; kontaktní geometrie