Vlhčení v ofsetovém tisku - Sýkora, Richard (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou vlhčení v ofsetovém tisku.
Dampening in Offset Lithography
Keywords: ofsetový tisk; vlhčící systém; isopropylalkohol; offset printing; damping system; emulsification