Spolkový život v Červeném Kostelci - Vlachová, Romana (Univerzita Pardubice, 2003)
Autorka se v práci zabývá spolkovým životem v Červeném Kostelci v 2.polovině 19.století a srovnává ho s činností spolků v Červeném Kostelci v současné době.
Club life in Červený Kostelec
Keywords: Červený Kostelec; městský život; 19. století; Spolky; současnost