Řízení zásob ve společnosti BATIST Medical Holding a.s. - Záliš, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku řízení zásob ve vybrané společnosti. V práci jsou popsány typy zásob a jejich charakteristika včetně metod řízení. Práce obsahuje analýzu zaměřenou na řízení zásob z pohledu oddělení nákupu v dané společnosti. Poslední část práce se věnuje návrhu na zlepšení procesu řízení zásob s cílem snížit jejich potřebné množství a tím i vázající kapitál.
Inventory management in company BATIST Medical Holding a.s.
Keywords: řízení zásob; zásoby; logistika; ABC analýza; obrat zásob; inventory management; stocks; logistics; ABC analysis; inventory turnover