Měření výkonnosti podniku - Drofová, Irena (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou systému řízení výkonnosti podniku. Cílem je provést zmapování současného způsobu měření a hodnocení výkonnosti ve společnosti Integraf, s.r.o. V první části je popsáno řízení výkonnosti podniku, klíčové ukazatele výkonnosti a tradiční i moderní metody měření výkonnosti podniku. Druhá část představuje vybraný podnik a jeho současný způsob měření výkonnosti. Poslední kapitola je věnována zhodnocení a následně návrhům a doporučením.
Measuring efficiency of the enterprise
Keywords: Řízení výkonnosti podniku; ukazatele výkonnosti; metody měření výkonnosti; Integraf s.r.o; Steerage efficiency company; Performance Indicator; method metering efficiency; Integraf s.r.o