Marketingová koncepce firmy HURT - Drápalíková, Monika (Univerzita Pardubice, 2004)
Analýza současného stavu firmy HURT a trhu automobilů na ruční ovládání určených pro tělěsně postižené osoby. Návrh marketingových opatření určených pro získání nových zákazníků a tím i snaha o zvýšení zisku firmy.
Marketing conception of the HURT company
Keywords: Marketingová strategie; osobní automobily; ruční ovládání; zdravotně tělesně postižení