Návrh a implementace softwarového nástroje pro porovnání multikriteriálního filtrování nad strukturovanými daty - Kučera, Roman (Univerzita Pardubice, 2018)
Cílem práce je návrh a implementace softwarového nástroje v programovacím jazyce Java, který bude sloužit k porovnání časové náročnosti multikriteriálního vyhledávaní nad strukturovanými daty. Vyhledávání bude realizováno pomocí specifické fulltextové databáze Elasticsearch a také pomocí datových proudů a predikátů v programovacím jazyce Java.
Design and implementation of a software tool to compare multi-criteria filtering with structured data
Keywords: Big data; Elasticsearch; Java proudy; Big data; Elasticsearch; Java streams