Telefonicky asistovaná neodkladná resuscitace u dětí - Pourová, Natálie (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato práce se zaměřuje na telefonicky asistovanou neodkladnou resuscitací u dětí. V teoretické části se zabývám poskytnutím neodkladné resuscitace a následně popisu fungování krajského zdravotního operačního střediska. Praktická část se zaměřuje na schopnosti dětí v mladším školním věku při poskytování první pomoci formou základní neodkladné resuscitace u dětí za pomoci zdravotnického krajského operačního střediska.
Dispatcher-assisted cardiopulmonary resuscitation in children
Keywords: první pomoc; resuscitace dítěte; telefonicky asistovaná neodkladná resuscitace; first aid; child resuscitation; dispatcher-assisted cardiopulmonary resuscitation