Investování do vybraných cenných papírů - Fligrová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2015)
Cílem této bakalářské práce bylo investování do vybraných cenných papírů včetně určení přínosů pro investory. Byly vybrány akcie společností bez nároku na dividendu obchodovaných na Burze cenných papírů Praha. Byla provedena komparace zvolených údajů těchto společností na BCPP jako např. zahajovací cena, zahájení obchodování, forma cenného papíru nebo podoba cenného papíru. Závěr se věnuje modelovému příkladu investování a jeho vyhodnocení.
Investing into selected securities
Keywords: Securities; shares; investment; stock exchange; Prague Stock Exchange; cenné papíry; akcie; investice; burza cenných papírů