Rekonstrukce trati Praha-Liberec v úseku Bakov n. Jizerou-Turnov - Špačková, Jana (Univerzita Pardubice, 2005)
Rekonstrukce trati Praha - Liberec v úseku Bakov n. J. - Turnov pro variantu "optimalizace" stávající tratě pro traťovou rychlost 120km/h.
RECONSTRUCTION OF THE PRAHA-LIBEREC RAILWAY LINE AT RAILWAY SECTION BAKOV N.JIZEROU-TURNOV
Keywords: kolej; železniční stanice; nástupiště; zastávka; traťový úsek; optimalizace; modernizace; výhybka; přeložka; zhlaví; klasická souprava; naklápěcí souprava