Návrh digitalizace vybraného kontrolního procesu v rámci podpory inovačních projektů - Divíšková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato diplomová práce se zaměřuje na návrh digitalizaci vybraného kontrolního procesu ve společnosti Škoda Auto a.s. a následné zhodnocení přínosů, které budou v rámci návrhu digitalizace tohoto procesu zjištěny.
Proposal for the digitisation of a selected control process in the framework of support innovation projects.
Keywords: inovace; digitalizace; kontrolní procesy; automobilový průmysl; innovation; digitisation; control processes; automotive industry