Marketingové řízení společnosti LIRA, a. s. - Jakubšová, Barbora (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá teoretickým popisem procesu marketingového řízení a marketingového mixu a analýzou jednotlivých marketingových činností společnosti LIRA, a. s. a její činností na trhu.
Operation of marketing in company LIRA, a. s.
Keywords: Marketing; Marketingové řízení; Marketingový mix; obchodní společnosti