Problematika zápachu spojeného s odkanalizováním a čištěním odpadních vod - Štěpánová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce je zaměřena na problematiku zápachu spojeného s odkanalizováním a čištěním odpadních vod. Cílem bylo zjistit příčiny vzniku zápachu a jeho hlavní složky. Dále pak způsoby měření zápachu a možnosti omezování a čištění zápachu v provozních podmínkách.
Odor problems associated with drainage and wastewater tratment.
Keywords: zápach; pachové látky; olfaktometrie; biofiltrace; odor; odour; olfactometry; biofiltration