Řízení jakosti v SSI Schäfer, s.r.o. - Smočková, Pavla (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce je zaměřena na řízení jakosti v konkrétním podniku, zabývajícím se strojírenskou výrobou. Definuje základní pojmy koncepce managementu jakosti, používanou interní dokumentaci ve společnosti SSI Schäfer, s.r.o. a poskytuje zhodnocení systému měření jakosti, prostřednictvím informačního softwaru AMS. S použitím tohoto systému má společnost kompletní přehled o jednotlivých procesech práce a činnostech na konkrétních pracovištích. Dále popisuje jak postupovat při výrobě nekvalitních výrobků a proces zpracování reklamací. Význam celé práce je přikládán konkrétním výstupům z hlavních procesů prostřednictvím jejich měření.
Quality control in company SSI Schäfe, s.r.o.
Keywords: systémy řízení jakosti; TQM; Jakost; interní dokumentace; procesy; systém AMS; quality system; Quality; internal documentation; processes; system AMS