Přínos outsourcingu pro malé a střední podniky - Bezecný, Petr (Univerzita Pardubice, 2012)
Cílem této diplomové práce je analyzovat a kvantifikovat náklady spojené s outsourcingem ve zvoleném podniku, vyhodnotit výhody a nevýhody týkající se zavedení, resp. nezavedení outsourcingu v tomto podniku. Teoretická část se zaměřuje na globální přístup v oblasti outsourcingu. Praktická část poskytuje společnosti Kewa, s.r.o. analýzu nákladů a doporučení, která napomohou rozhodnutí managementu o přijetí či nepřijeti outsourcingu vybraných služeb.
Benefits of Outsourcing for Small and Medium-Sized Enterprises
Keywords: outsourcing; offshoring; centrum sdílených služeb; Service Level Agreement; outsourcing; offshoring; Share Service Centre; Service Level Agreement