Komplexni součinnostní program prevence kriminality Ministerstva vnitra České republiky - Mlikova, Markéta (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá komplexním součinnostním programem prevence kriminality na místní úrovni. Jedná se o program, který zaštiťuje preventivní programy měst jež se potýkají se zhoršenou bezpečnostní situací.
The global programme for criminality prevention of home office of the Czech republic
Keywords: Kriminalita; preventivní programy; trestná činnost; prevence