Parents` Beliefs about language learning - Hrubá, Marie (Univerzita Pardubice, 2002)
Cílem práce je zjistit názory rodičů na výuku anglického jazyka, zejména jejich povědomí o moderních trendech v jazykovém vyučování.
Názory rodičů na jazykovou výuku
Keywords: výuka jazyků; Anglický jazyk; škola; učitelé; rodiče; komunikativní metody; výzkumy