Alkoholismus a jeho léčení ve svépomocných skupinách - Malá, Denisa (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce je zaměřena na léčbu alkoholismu ve svépomocné skupině Anonymních alkoholiků. Zabývá se popisem technik a tradic používaných v této skupině. Hlavní důraz je kladen na to, v čem členové těchto skupin vidí negativní a pozitivní aspekty této léčby a motivaci, která jim pomáhá překonat jejich problém.
Alkoholism and its treatment in self-help groups
Keywords: závislost; alkoholismus; léčba; Anonymní alkoholici; dependence; alcoholism; treatment; alcoholics Anonymous