Vyhodnocení návrhu postupu výstavby III. tranzitního železničního koridoru v úseku Dětmarovice (mimo) - Mosty u Jablůnkova - státní hranice SR - Strašilová, Radka (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce obsahuje analýzu a ekonomické zhodnocení postupu výstavby III. tranzitního železničního koridoru v daném úseku.
Evaluation of design procedure of railway transit corridor III. construction stage Dětmarovice (outside) - Mosty u Jablunkova - state boundary of the Slovakian Republic
Keywords: železniční doprava; železniční stavby; železniční koridory; modernizace