Návrh logistiky pro firmu - Kubištová, Jitka (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá návrhem logistiky pro firmu vyrábějící plastová okna. Teoretická část se zaměřuje na základná pojmy v logistice. Praktická část pojednává o samotném návrhu logistiky. Nejprve je popsána výroba samotná. Je zde nejen výrobní postup, ale také propočet normy spotřeby materiálu na jednu jednotku okna. Dále jsou vybíráni dodavatelé podle kriterií, které si firma stanovila. Popsáno je i skladování a následný přesun materiálu ze skladovacích prostor k výrobním linkám. Nakonec se je popsána forma distribuce. Cílem bakalářské práce je navrhnout logistiku, která bude správně a efektivně fungovat. To vše je poté zhodnoceno v rámci kapitoly ekonomické zhodnocení.
Proposal logisticians for firm
Keywords: logistician; Supply; distribution; supply strings; Logistika; Zásobování; dodavatelské řetězce; distribuce