Webová prezentace reklamní agentury s e-shopem - Šára, Martin (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zabývá problematikou frameworků. Podrobněji se zaměřuje na frameworky pro skriptovací jazyk PHP. Je poukázáno na výhody a nevýhody jednotlivých včetně jednoduchého porovnání práce s nimi. Pomocí vybraného frameworku je vytvořena webová prezentace s internetovým obchodem, který nabízí jak základní, tak i některé pokročilé funkce.
Web presentation of advertising agency with e-shop
Keywords: framework; PHP framework; internetové obchody; e-shop; Nette Framework; Zend Framework; Symfony; online stores