Kvalita tisku při potisku lepenek - Kučera, Milan (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato diplomová práce je zaměřena na hodnocení kvality potisku lepenek
The quality of board printing
Keywords: lepenka; flexotisk; ofsetový tisk; hodnocení kvality; cardboard; flexography; offset printing; quality evaluation