Vzdělávání pracovníků Městského úřadu v Kolíně - Linhartová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce analyzuje vzdělávání úředníků územních samosprávných celků, jeho legislativní úpravu a její naplňování v praxi ve vybraném územním samosprávném celku.
Education of employees in Municipal Office in Kolín
Keywords: Human Resources; Public Administration; Education; Employees; municipal offices; Lidské zdroje; Vzdělávání; zaměstnanci; městské úřady; veřejná správa