Rekonstrukce místních komunikací v obci Blato - Vokřál, Pavel (Univerzita Pardubice, 2009)
Rekonstrukcí dvou ulic v zastavěném území, dojde k vytvoření pozemních komunikací funkční třídy D1- obytná zóna. Vybudování opěrné zdi, parkovacích ploch a zeleně.
Reconstruction of anurban roads in village Blato
Keywords: Obytná zóna; opěrné zdi; zpomalovací prahy; podélné profily; Vozovka; residential areas; support walls; deceleration thresholds; longitudinal sections; roads; Blato