Controlling v rafinérském podniku - Zachariášová, Alena (Univerzita Pardubice, 2008)
Diplomová práce objasňuje podstatu a principy controllingu a jeho nástrojů. Cílem diplomové práce je zhodnocení stavu a účinnosti controllingu ve sledované společnosti a případný návrh ke zlepšení a prosazení jeho fungování.
Controlling in an oil company
Keywords: planning; Control; strategic controlling; Controlling; plánování; Kontrola; strategický controlling; reporting