Výukový program "Flexibilní obaly a problematika jejich výroby" - Kučera, Milan (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce je koncipována jako studijní materiál pro tématem danou polygrafickou oblast. Součástí práce je PowerPointová prezentace, která může být použita při výuce.
Tutorial programme "Flexible packages and related production problems"
Keywords: flexibilní obaly; flexotisk; výukové programy; flexi packaging; gravurepriting