Analýza paketů za využití nástroje Wireshark - Dušek, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce se zaměřuje na diagnostický nástroj Wireshark a jeho využití v praxi. Nejprve je představen úvod do ISO/OSI modelu sítě, poté jsou rozebrány protokoly, se kterými se pracovalo v praktické části. Následuje kapitola obsahující manuál k použití programu. Druhou polovinou práce je praktická část, ve které jsou popsány situace z praxe a jejich zobrazení, případně řešení ve Wiresharku.
Packet analysis using Wireshark
Keywords: Wireshark; ISO/OSI; paket; analýza; počítačová síť; Wireshark; ISO/OSI; packet; analysis; network