Řešení dopravní obslužnosti mezi městskou aglomerací a letištěm - Štěpka, Martin (Univerzita Pardubice, 2009)
Diplomová práce je zaměřena na možné varianty dopravního spojení a obslužnosti mezi městem České Budějovice a letištěm. V části práce jsou popsány podmínky a okolnosti, které je nutné zohlednit při volbě vhodného dopravního řešení. Na základě předložených skutečností a jejich zhodnocením jsou pak navrženy možné varianty jízdních řádů s popisem.
The resolution of traffic control between city linkages and the airport
Keywords: letiště; spojení; závislosti; dopravní cesty; dopravní prostředky; airports; connection; dependencies; traffic routes; means of transportation