Vývoj metody pro stanovení topiramatu - Uřinovská, Romana (Univerzita Pardubice, 2004)
Stanovení topiramatu samotného i s ostatními antiepileptiky plynovou chromatografií za použití derivatizace.
Method development for determination of topiramate
Keywords: antiepileptika; topiramat; validace; plynová chromatografie