Samolepící flexotiskové návleky - Tylová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce porovnává dva způsoby montáže flexotiskových forem na návlek. Jeden způsob je pomocí kompresibilní samolepicí pásky na tvrdý návlek a druhý pomocí samolepicích návleků Twinlock. Při shodných podmínkách tisku je hodnocena jeho kvalita vycházející z tiskových vzorků pro oba typy montáže. Dále se práce zabývá porovnáním úspory nákladů a času při montáži oběma způsoby.
Self-adhesive flexo print sleeves
Keywords: flexotisk; montáž flexotiskových forem; flexotiskové návleky; samolepicí montážní pásky; Twinlock; kvalita tisku; flexography; mounting of flexographic plates; flexographic sleeves; selfadhesive tape; Twinlock; printing quality