Režim tranzitu v silniční a železniční dopravě - Richterová, Jitka (Univerzita Pardubice, 1996)
Úprava režimu tranzitu v jednotlivých druzích dopravy, úloha spedice, perspektivy.
Keywords: Doprava; železniční doprava; silniční doprava; tranzit