Marketingový mix společnosti Turck, s.r.o. - Krejcarová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2009)
Cílem bakalářské práce je rozbor a hodnocení jednotlivých nástrojů marketingového mixu ve společnosti Turck s.r.o.. Přínosem této bakalářské práce je ucelený pohled na marketingové a propagační aktivity společnosti Turck s.r.o..
Marketing mix of Turck, s.r.o.
Keywords: Marketingový mix; produkty; Ceny; distribuce; propagace; Marketing mix; products; prices; distribution; promotion